Consiliul Superior al Magistraturii anunță vacantarea postului de director al Direcţiei de Inspecţie Judiciară pentru Procurori

19 apr. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 761

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului transmis de CSM, în data de 10 aprilie, Inspecția Judiciară a emis o informare cu privire la vacantarea postului de director al Direcției de Inspecție Judiciară pentru procurori. Funcția de director al Direcției de Inspecție Judiciară pentru Procurori a devenit vacantă începând cu data emiterii prezentei informări.

Redăm mai jos comunicatul CSM:

GALA LADY LAWYER, ediția a VI-a
Consiliul Superior al Magistraturii anunță vacantarea postului de director al Direcției de Inspecție Judiciară pentru Procurori was last modified: aprilie 19th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter