Consiliul Superior al Magistraturii. Lansarea aplicației mobile Media CSM

31 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 798

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit celor publicate pe site-ul oficial (www.csm1909.ro), în dorința de a răspunde cerințelor utilizatorilor de îmbunătățire a accesului la informațiile publicate pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii, la data de 31 decembrie 2018 a fost lansată aplicația de știri de interes public, Media CSM.

Astfel, aplicația va oferi în timp real informațiile publicate pe site-ul CSM, cu posibilitatea filtrării acestora în funcție de categoriile dorite.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Aplicația poate fi descarcată din App Store, folosind pentru căutare cuvintele-cheie „Media CSM”.

Totodată, aplicația Media CSM este momentan disponibilă doar pentru sistemul IOS-Apple, urmând ca în perioada următoare să fie disponibilă și versiunea pentru Android.

Sursa informației

Consiliul Superior al Magistraturii. Lansarea aplicației mobile Media CSM was last modified: decembrie 31st, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter