Consiliul Legislativ. Avize emise – 9 august 2022

9 aug. 2022
Vizualizari: 156

Consiliul Legislativ a publicat un comunicat cuprinzând lista avizelor emise în data de 9 august 2022, în legătură cu propunerile legislative examinate.

Astfel, Consiliul a emis următoarele avize:

Avizul nr. 923, favorabil cu observații și propuneri, referitor la proiectul de Hotărâre pentru stabilirea aspectelor tehnice și organizatorice privind funcționarea în sistem pilot, precum și a celor privind operaționalizarea Sistemului informatic de monitorizare electronica;

Avizul nr. 922, favorabil cu observații și propuneri, referitor la proiectul de Hotărâre privind aprobarea Listei cuprinzând categoriile de informații secrete de stat, pe niveluri de secretizare, elaborate sau deținute de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, precum și de către instituțiile și structurile aflate în subordinea, coordonarea, sub autoritatea sau unități la care ministerul îndeplinește atribuțiile pe care statul român le are în calitate de acționar și termenele de păstrare aferente acestora.

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

Conferința națională de insolvență

🔔Vezi și Consiliul Legislativ. Avize emise – 8 august 2022

Consiliul Legislativ. Avize emise – 9 august 2022 was last modified: august 9th, 2022 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.