Consiliul Legislativ. Avize emise – 8 iunie 2022

8 iun. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 73

Consiliul Legislativ a publicat un comunicat cuprinzând lista avizelor emise în data de 8 iunie 2022, în legătură cu propunerile legislative examinate.

Astfel, Consiliul a emis următoarele avize:

Avizul nr. 650, favorabil cu observații și propuneri, referitor la proiectul de Hotărâre privind aprobarea cotei procentuale ce urmează a fi achiziționată de salariații Societății „OMV Petrom” S.A. București și momentul la care se va realiza achiziționarea acțiunilor de către aceștia;

Avizul nr. 648, favorabil cu observații și propuneri, referitor la proiectul de Ordonanță de urgență privind unele măsuri pentru ocuparea posturilor aferente funcțiilor publice vacante și temporar vacante care au atribuții în implementarea Planului național de redresare și reziliență.

(Copyright foto: freepik)

Sursa informației

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

📞 Vezi și Consiliul Legislativ. Avize emise – 7 iunie 2022

 

Consiliul Legislativ. Avize emise – 8 iunie 2022 was last modified: iunie 8th, 2022 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.