Consiliul Legislativ. Avize emise – 6 ianuarie 2023

6 ian. 2023
Vizualizari: 345

Consiliul Legislativ a publicat un comunicat cuprinzând lista avizelor emise în data de 6 ianuarie 2023, în legătură cu propunerile legislative examinate.

Astfel, Consiliul a emis următoarele avize:

Avizul nr. 15 favorabil cu observații și propuneri, referitor la propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice;

− Avizul nr. 14 favorabil cu observații și propuneri, referitor la proiectul de Hotărâre privind alocarea de fonduri rezultate din colectarea impozitului asupra veniturilor suplimentare în contul special prevăzut la art. 20 alin. (8) din Legea nr. 256/2018 privind unele măsuri necesare pentru implementarea operațiunilor petroliere de către titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore și onshore de adâncime.

Sursa informației

Vezi și Consiliul Legislativ. Avize emise – 5 ianuarie 2023

 

Consiliul Legislativ. Avize emise – 6 ianuarie 2023 was last modified: ianuarie 6th, 2023 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.