Consiliul Legislativ. Avize emise – 30 septembrie 2021

30 sept. 2021
Vizualizari: 339

Pe site-ul oficial (www.clr.ro), Consiliul Legislativ a publicat un comunicat cuprinzând lista avizelor emise în data de 30 septembrie 2021, în legătură cu propunerile legislative examinate.

Astfel, Consiliul a emis următoarele avize:

− Avizul favorabil cu observații și propuneri nr. 782, referitor la proiectul de Hotărâre privind stabilirea cuantumului valorii minime a taxei de licență pentru acordarea unor drepturi de utilizare a frecvențelor radio, precum și a condițiilor de plată a taxei de licență;

− Avizul favorabil cu observații și propuneri nr. 783, referitor la proiectul de Hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 313/2017 privind înființarea, organizarea și funcționarea Departamentului pentru dezvoltare durabilă;

− Avizul favorabil cu observații și propuneri nr. 784, referitor la proiectul de Hotărâre privind stabilirea pentru anul 2021 a cuantumului per hectar al plății unice pe suprafață, al plății redistributive și a intervalelor de suprafață pentru care se acordă aceasta, al plății pentru practici agricole benefice pentru climă și mediu, al plății pentru tinerii fermieri și a plafonului aferent schemei de sprijin cuplat pentru măsura din sectorul zootehnic, speciile ovine și caprine.

Sursa informației

🔔Vezi și Consiliul Legislativ. Avize emise – 29 septembrie 2021

Consiliul Legislativ. Avize emise – 30 septembrie 2021 was last modified: septembrie 30th, 2021 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.