Consiliul de Mediere va fi reprezentat la Congresul profesiei de auditor financiar

22 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 340

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a emis un comunicat prin care a anunțat:

Consiliul de Mediere a acceptat cu onoare invitația Camerei Auditorilor Financiari din România de a fi reprezentat la al V-lea Congres al profesiei de auditor financiar, eveniment ce va avea loc în București, vineri, 3 noiembrie 2017. Consiliul de Mediere va fi reprezentat de domnul Mugur Bogdan Mitroi, Președinte.

Biblioteca Universul Juridic Sintact

Și pe această cale, Consiliul de Mediere adresează mulțumiri Camerei Auditorilor Financiari din Româniapentru interesul manifestat față de instituția noastră și față de profesia de mediator”.

Sursa informației

Consiliul de Mediere va fi reprezentat la Congresul profesiei de auditor financiar was last modified: septembrie 22nd, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter