Consiliul de Mediere va fi coproducătorul unei emisiuni televizate intitulate „Mediatorii”

18 feb. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 741
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În urma parteneriatului cu Televiziunea Română – din primăvara anului 2016, Consiliul de Mediere va fi coproducător al emisiunii „Mediatorii”.  Emisiunea își propune să demonstreze că medierea este o soluție reală pentru degrevarea instanțelor de judecată și întoarcerea spre normalitate, iar mediatorul un catalizator social care promovează respectul, încrederea și menținerea relațiilor interumane.

Codul administrativ - 2019. Editie tiparita pe hartie alba

Consiliul de Mediere și echipa emisiunii „Mediatorii” adresează mulțumiri publice tuturor mediatorilor, invitaților și angajaților Televiziunii Române implicați în proiect, precum și tuturor colegilor care au susținut și promovat emisiunea.

Anunțul este semnat de Mugur Bogdan Mitroi, președintele Consiliul de mediere.

Sursa informației este Consiliul de Mediere (www.cmediere.ro).

Consiliul de Mediere va fi coproducătorul unei emisiuni televizate intitulate „Mediatorii” was last modified: februarie 18th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter