[UPDATE: Publicarea Tabloului] Consiliul de Mediere. Tabloul Mediatorilor specializați în soluționarea amiabilă a conflictelor individuale de muncă prin intermediul procedurii concilierii

10 mart. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 265

Update 9 martie 2021: Publicarea tabloului

Consiliul de Mediere (www.cmediere.ro) a publicat Tabloul Mediatorilor specializați în legislația muncii care au dreptul de a desfășura activități în calitate de consultant extern, conform Legii nr. 213/2020.

Tabloul Mediatorilor specializați în legislația muncii care au dreptul de a desfășura activități în calitate de consultant extern poate fi vizualizat aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

  


Consiliul de Mediere (www.cmediere.ro) a informat că, în data de 8 martie 2021, va publica Tabloul Mediatorilor specializați în soluționarea amiabilă a conflictelor individuale de muncă prin intermediul procedurii concilierii.

În acest caz, este vorba despre procedura concilierii realizată, conform dispozițiilor legale în domeniu, cu ajutorul unui consultant extern specializat în legislația muncii, în condiții de neutralitate, imparțialitate, confidențialitate și având liberul consimțământ al părților.

În vederea înregistrării mențiunilor mai sus amintite, mediatorii care au obținut calificarea de expert în legislația muncii și/sau mediatorii care au și calitatea de avocat  sunt invitați să adreseze Consiliului o cerere însoțită de dovada respectivelor calificări.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Consiliul de Mediere. Organizare curs „Concilierea conflictelor de muncă”

[UPDATE: Publicarea Tabloului] Consiliul de Mediere. Tabloul Mediatorilor specializați în soluționarea amiabilă a conflictelor individuale de muncă prin intermediul procedurii concilierii was last modified: martie 10th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter