Consiliul de Mediere. Statistica PÎCCJ referitoare la numărul cazurilor soluționate prin mediere în anul 2017

7 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 353

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 7 februarie 2018, Consiliul de Mediere a dat publicității statistica primită de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, referitoare la numărul cazurilor soluționate prin mediere în anul 2017.

Astfel, centralizarea datelor statistice privind activitatea parchetelor în anul 2017 a evidențiat că în intervalul de timp menționat au fost soluționate 533.040 cauze, dintre care 415.919 prin clasare. În aceeași perioadă, în cauzele aflate în cercetare la parchete, au fost încheiate 159 acorduri de mediere și au fost soluționate prin clasare, ca urmare a acordurilor de mediere, 113 cauze.

Monitor Dosare

Raportat la statistica anului 2016, se poate constata o creștere de 11 procente a numărului de acorduri de mediere, respectiv o creștere de 20 de procente a numărului cauzelor soluționate prin clasare ca urmare a acordurilor de mediere.

Totodată, Consiliul de Mediere adresează mulțumiri Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și, în mod special, conducerii acestei instituții, pentru permanenta deschidere spre colaborare manifestată în relația cu mediatorii.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul statisticii PÎCCJ, astfel cum a fost publicat de către Consiliul de Mediere:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației

Consiliul de Mediere. Statistica PÎCCJ referitoare la numărul cazurilor soluționate prin mediere în anul 2017 was last modified: februarie 7th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter