Consiliul de Mediere. Solicitarea ANOFM către Centrul de Mediere Craiova

1 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 325

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 1 februarie 2018, Consiliul de Mediere a dat publicității o solicitare venită din partea ANOFM, adresată Centrului de Mediere din Craiova.

Astfel, având în vedere solicitare Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, de a comunica ultima adresă a asociației Centru de Mediere Craiova și dat fiind faptul că în evidențele Consiliului de Mediere, datele de contact nu au mai fost actualizate, prin respectivul comunicat din data de 1 februarie 2018 se dă publicității adresa primită, cu scopul de a facilita transmiterea informațiilor către mediatorii membrii ai asociației.

Codul administrativ - 2019. Editie tiparita pe hartie alba

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare adresa ANOFM, astfel cum a fost publicată pe site-ul oficial al Consiliului de Mediere:

Sursa informației

Consiliul de Mediere. Solicitarea ANOFM către Centrul de Mediere Craiova was last modified: februarie 1st, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter