Consiliul de Mediere. Solicitare privind verificarea corectitudinii datelor înscrise în Tabloul Mediatorilor

19 Iun 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 263

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 30 de zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a transmis un comunicat prin care solicită verificarea corectitudinii datelor înscrise în Tabloul Mediatorilor.

Redăm conținutul comunicatului mai jos:

„Dat fiind faptul că în luna iulie Consiliul de Mediere va publica în Monitorul Oficial, Tabloul Mediatorilor, avem rugămintea să accesați formatul electronic al Tabloului Mediatorilor pe site-ul Consiliului de Mediere și să verificați dacă datele menționate în acesta mai sunt de actualitate.

La acest moment Tabloul Mediatorilor conține un număr de 10861 mediatori, din care 5140 de activi cu drept de exercitare, restul de 5421 fiind fără drept de exercitare.

Consiliul de Mediere începând cu luna septembrie 2016 și până in prezent a reușit să actualizeze în proporție de aproximativ 80% situația datelor comunicate de către mediatori. Până la următoarea ședință a Consiliului de Mediere din data de 07 iulie 2017, preconizăm să finalizăm actualizarea datelor, iar în urma hotărârii adoptate în ședința mai sus menționată, Tabloul Mediatorilor va fi publicat în Monitorul Oficial până în data de 15 iulie 2017.

Eventualele modificări care se doresc a fi făcute în mențiunile publicate în Tabloul Mediatorilor, vă rugăm să le comunicați către Consiliul de Mediere până la data de 01 iulie 2017 în vederea actualizării acestora.

Campania Admiterea in profesiile juridice

Tabloul Mediatorilor îl găsiți accesând următorul link: http://www.cmediere.ro/mediatori/”

Sursa informației

 

 

Consiliul de Mediere. Solicitare privind verificarea corectitudinii datelor înscrise în Tabloul Mediatorilor was last modified: iunie 19th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter