Consiliul de Mediere. Situația statistică privind acordurile de mediere și a cauzelor soluționate ca urmare a încheierii acestora pe unități de parchet – semestrul I/2018

9 aug. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 746

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 9 august 2018, Consiliul de Mediere a dat publicității situația statistică privind acordurile de mediere și a cauzelor soluționate ca urmare a încheierii acestora pe unități de parchet, în semestrul I/2018.

Astfel, în conformitate cu prevederile capitolului III, pct. 1 lit. e) din Protocolul de colaborare încheiat între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Consiliul de Mediere, procurorul general al României, domnul Augustin Lazăr, a comunicat către instituția mediatorilor centralizarea datelor statistice privind activitatea parchetelor în semestrul I/2018.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Vezi și Protocolul de colaborare dintre Parchetul de pe lângă ÎCCJ și Consiliul de Mediere

În intervalul de timp menționat, au fost soluționate 276.793 cauze – dintre care 213.409 prin clasare. De asemenea, în aceeași perioadă, în cauzele aflate în cercetare la parchete, au fost încheiate 53 de acorduri de mediere și au fost soluționate prin clasare, ca urmare a acordurilor de mediere, 42 de cauze.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare situația statistică privind acordurile de mediere și a cauzelor soluționate ca urmare a încheierii acestora pe unități de parchet – în semestrul I/2018, astfel cum a fost publicată de către Consiliul de Mediere:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

Consiliul de Mediere. Situația statistică privind acordurile de mediere și a cauzelor soluționate ca urmare a încheierii acestora pe unități de parchet – semestrul I/2018 was last modified: august 9th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter