Consiliul de Mediere. Ședințe on-line C.P.M.J.

2 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 671

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a emis un comunicat în data de 29 septembrie 2017 prin care a anunțat:

„Pentru păstrarea comunicării directe și transparenței, se reiau ședințele on-line având ca participanți colegii mediatori și membrii Consiliului de Mediere. Acestea vor avea loc potrivit desfășurătorului, la fiecare întâlnire participând mediatorii care au sediul profesional pe raza unei Curți de Apel și membrii Consiliului de Mediere.

Monitor Dosare

Pe această cale, Consiliul de Mediere mulțumește colegilor mediatori, reprezentanților CPMJ și CA care au participat la ședințele on-line anterioare, apreciind contribuția acestora ca fiind constructivă pentru activitatea instituției noastre. De asemenea, Consiliul de Mediere îi încurajează și pe ceilalți colegi din țară, ca la momentul oportun, în funcție de disponibilitatea fiecăruia, să participe la întâlnirile on-line programate”.

Sursa informației

 

Consiliul de Mediere. Ședințe on-line C.P.M.J. was last modified: noiembrie 12th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter