Rezultatele alegerilor Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor din Județe și a reprezentanților Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor de pe lângă Curțile de Apel

15 mai 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1008

Despre

  • Corpurile Profesionale ale Mediatorilor din Județe
  • Reprezentanții Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor de pe lângă Curțile de Apel
  • Rezultatul Alegerilor
  • 13 și 14 mai 2015

Pe site-ul Consiliului de Mediere, au fost publicate rezultatele alegerilor Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor din Județe și a reprezentanților Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor de pe lângă Curțile de Apel.

Redăm, în continuare, mesajul ce însoțește rezultatele, semnat de președintele Consiliului de Mediere, Mugur Bogdan Mitroi:

„Stimați colegi,

Doresc să vă mulțumesc pentru prezența dumneavoastră la vot, pentru înțelepciunea și dorința ca medierea să devină o profesie onorabilă și matură în societatea românească. Transmit felicitări tuturor mediatorilor aleși în structura Corpului Profesional. Să aveți putere de muncă, inspirație și luciditate!

Mult spor”!

Consultați documentul ce conține rezultatele alegerilor Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor din Județe (județele Bacău, Sibiu, Vrancea, Bihor, Prahova, Tulcea, Gorj, Timiș, Cluj și Maramureș) din data de 13 mai 2015.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Consultați documentul ce conține rezultatele alegerilor Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor din Județe (pentru județele Arad, Constanța, Bistrița, Șălaj, Brăila, Dolj, Alba și Neamț) și a reprezentanților Corpului Profesional ale Mediatorilor de pe lângă Curțile de Apel (pentru județele Bacău, Cluj, Constanța) din data de 14 mai 2015.

Pentru mai multe detalii accesați anunțurile publicate pe site-ul Consiliului de Mediatori (www.cmediere.ro – anunțul din 14 mai și anunțul din 15 mai).

Rezultatele alegerilor Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor din Județe și a reprezentanților Corpurilor Profesionale ale Mediatorilor de pe lângă Curțile de Apel was last modified: mai 15th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter