Consiliul de Mediere recrutează voluntari

5 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2784

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 4 mai 2017, Consiliul de Mediere recrutează voluntari.

Având convingerea că oamenii excepționali pot face o schimbare în societate, Consiliul de Mediere are nevoie de tineri care doresc să se implice în acțiuni de voluntariat, conform Legii voluntariatului.

Codul administrativ - 2019. Editie tiparita pe hartie alba

Programul se adresează în special studenților și absolvenților facultăților de Drept, Arhivistică, Psihologie care doresc să ajute, dar și să acumuleze experiență profesională și vechime în muncă.

Persoanele interesate să desfășoare activități de voluntariat la sediul Consiliului de Mediere,  pot depune în acest sens o cerere scrisă însoțita de Curriculum Vitae la sediul Consiliului de Mediere, situat în București, Sos. Nicolae Titulescu nr. 88 B, sector 1, sau prin e-mail la adresa [email protected].

Consiliul de Mediere recrutează voluntari was last modified: mai 5th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter