Consiliul de Mediere. Punctul de vedere al Ministerului Muncii și Protecţiei Sociale privind posibilitatea mediatorilor autorizați de a beneficia de prevederile art. 3 din O.U.G nr. 132/2020

2 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 139

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.cmediere.ro), Consiliul de Mediere a publicat punctul de vedere al Ministerului Muncii și Protecției Sociale referitor la posibilitatea mediatorilor autorizați de a beneficia de prevederile art. 3 din O.U.G nr. 132/2020 privind măsuri de sprijin destinate salariaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru stimularea creșterii ocupării forței de muncă.

Astfel, din punctul de vedere transmis reiese faptul că, în situația în care mediatorii funcționează ca persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, pot beneficia de o indemnizație lunară de 41,5% din câștigul salarial mediu brut prevăzut de Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020 nr. 6/2020, cu modificările și completările ulterioare, în condițiile prevăzute de actul normativ menționat și mai ales dacă au beneficiat de măsurile prevăzute de art. XV alin. (1) din O.U.G. nr. 30/2020.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Punctul de vedere al Ministerului Muncii și Protecției Sociale poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
Consiliul de Mediere. Punctul de vedere al Ministerului Muncii și Protecției Sociale privind posibilitatea mediatorilor autorizați de a beneficia de prevederile art. 3 din O.U.G nr. 132/2020 was last modified: septembrie 2nd, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter