Consiliul de Mediere. Publicarea tabloului mediatorilor în Monitorul Oficial

9 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1015

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, Consiliul de Mediere a anunțat că în luna iunie va publica în Monitorul Oficial al României Tabloul Mediatorilor în formă actualizată, iar mediatorii care înregistrează debite, în baza Hotărârii  nr. 30/08.08.2016, vor fi radiați sau suspendați, după caz, în funcție de vechimea debitelor restante.

Cu privire la acest aspect, Consiliul de Mediere informează că până la acest moment, acțiunile în justiție demarate de către Consiliul de Mediere au fost soluționate favorabil, prin obligarea restanțierilor la plata debitelor.

În final, Consiliul de Mediere anunță că până la jumătatea anului dorește să finalizeze acțiunile în pretenții și le amintește că în cazul în care există persoane într-o astfel de situație să întreprindă demersurile în vederea lichidării debitelor restante.

Sursa: http://www.cmediere.ro/page/1801/publicarea-tabloului-mediatorilor-in-monitorul-oficial-luna-iunie-2017

 

Consiliul de Mediere. Publicarea tabloului mediatorilor în Monitorul Oficial was last modified: mai 9th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter