Consiliul de Mediere. Precizări adresate persoanelor care doresc să acceseze programe de formare inițială ca mediator

21 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 176

Potrivit site-ului oficial (www.cmediere.ro), Consiliul de Mediere a publicat o serie de precizări referitoare la anunțul postat în spațiul public de către Centrul de calificare A. E., cu privire la organizarea de către acesta, online, a cursurilor de formare profesională în domeniul medierii.

Redăm, în continuare precizările Consiliului de Mediere:

„− La acest moment, Centrul de Calificare A. E. nu este unul dintre furnizorii de formare autorizați de Consiliul de Mediere  să desfășoare cursuri de formare în domeniul medierii, conform prevederilor art. 9 din Legea nr. 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator coroborat cu prevederile art. 37 din Statutul Profesiei de Mediator.

− Cursurile și programele de formare profesională a mediatorilor trebuie să fie autorizate de către Consiliul de Mediere, cu respectarea standardelor de formare profesională în domeniu, elaborate de către acesta (conform art. 9 din Legea nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator).

− Instituțiile și celelalte persoane juridice care desfășoară programe de formare profesională a mediatorilor trebuie sa efectueze demersuri în vederea înscrierii de către Consiliul de Mediere pe lista Furnizorilor de Formare în Domeniul Medierii – https://www.cmediere.ro/tablouri-liste/lista-furnizorilor-de-formare/19/  (conform art. 10 din Legea nr.  192/2006  privind medierea și organizarea profesiei de mediator).

− Conform Hotărârii nr. 132 /21.09.2020 adoptată de Consiliul de Mediere, doar un procent de maxim 30% din programul de formare a mediatorilor se poate desfășura online, respectiv partea din programul de formare alocată elementelor de teorie.”

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Sursa informației

🔔Vezi și Consiliul de Mediere. Ordinea de zi a ședinței ordinare din 22 aprilie 2021

Consiliul de Mediere. Precizări adresate persoanelor care doresc să acceseze programe de formare inițială ca mediator was last modified: aprilie 21st, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter