Consiliul de Mediere participă în mod proactiv la implementarea proiectului privind educația juridică în școli

13 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 505

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 12 decembrie 2017, Ministerul Justiției a primit Declarația de aderare a Consiliului de Mediere la Protocolul privind educația juridică în școli.

Vezi și Ministerul Justiției: Protocol pentru educația juridică în școli

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Astfel, pentru a fi stabilit cadrul de colaborare și realizare a activităților Protocolului, Comitetul de Monitorizare alcătuit din reprezentanți ai Ministerului Justiției, Ministerului Educației Naționale, Ministerului Public, Consiliului Superior al Magistraturii și Înaltei Curți de Casație și Justiție a adresat Consiliului de Mediere o invitație de a participa la întrevederea stabilită în data de 19 decembrie a.c., la sediul Ministerului Justiției.

Vezi și UNEJ a aderat la Protocolul de colaborare privind educația juridică în școli

La această întrevedere, Consiliul de Mediere va fi reprezentat de domnul Ion Dedu – Membru în Comisia Permanentă a Consiliului de Mediere, domnia sa urmând a prezenta viziunea și propunerile instituției mediatorilor.

Sursa informației

Consiliul de Mediere participă în mod proactiv la implementarea proiectului privind educația juridică în școli was last modified: decembrie 13th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter