Consiliul de Mediere organizează întâlnirea de lucru pe tema: Medierea – instrument modern de lucru al magistratului

19 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 480

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

„Consiliul de Mediere invită Uniunea Națională a Judecătorilor din România la o întâlnire de lucru pe tema: medierea – instrument modern de lucru al magistratului.

La inițiativa domnului Ion Dedu, Membru în Comisia Permanentă a Consiliului de Mediere și coordonatorul Comisiei privind relația cu sistemul judiciar, în data de 14 septembrie a.c., Consiliul de Mediere a înaintat o invitație Uniunii Naționale a Judecătorilor din România(U.N.J.R.), în atenția doamnei președinte judecător Dana Gîrbovan, prin care și-a manifestat dorința de a realiza o întâlnire de lucru între cele două entități având scopul de a fi discutate principiile care stau la baza funcționării medierii – ca instrument modern de lucru al magistraților”.

Sursa informației

Consiliul de Mediere organizează întâlnirea de lucru pe tema: Medierea – instrument modern de lucru al magistratului was last modified: septembrie 19th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter