Consiliul de Mediere. Organizare curs „Concilierea conflictelor de muncă”

19 feb. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 242

Potrivit site-ului oficial (www.cmediere.ro), Consiliul de Mediere a informat că, în perioada 5-7 martie 2021, Institutul de Formare Continuă al Consiliului organizează cursul intitulat „Concilierea conflictelor de muncă”, în vederea specializării mediatorilor în legislația muncii.

Astfel, cursului va avea loc în București, în sala de conferințe situată la sediul Consiliului de Mediere, iar numărul maxim de participanți este de 24 de persoane, care se vor putea înscrie la curs în perioada 19 februarie-4 martie 2021.

De asemenea, participanții vor beneficia de 20 puncte profesionale și vor dobândi specializarea în conflictele de muncă (și înscrierea în Tabloul Mediatorilor cu această specializare) și un atestat care confirmă participarea.

Pentru înscrierea la curs sunt necesare următoarele documente: cerere de participare (cu menționarea datelor de contact ale participantului), la care se va atașa copia cărții de identitate și dovada plății taxei de participare.

Cererea se va transmite prin poștă/curier sau prin e-mail, la adresa [email protected]. Taxa de participare este de 750 Lei.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Sursa informației

🔔Vezi și Consiliul de Mediere. Ordinea de zi a ședinței ordinare din 12 februarie 2021

Consiliul de Mediere. Organizare curs „Concilierea conflictelor de muncă” was last modified: februarie 19th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter