Consiliul de Mediere. Ordinea de zi a ședinței din 10 noiembrie 2019

6 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 213

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.cmediere.ro), Consiliul de Mediere a publicat un anunț privind ședința din luna noiembrie a acestui an. Ședința va avea loc în data de 10 noiembrie,  în cadrul Conferinței Naționale a Mediatorilor 2019, începând cu ora 9:30.

Pe ordinea de zi a Consiliului sunt înscrise mai multe puncte de interes, dintre acestea menționăm:

– Situația financiar-contabilă a Consiliului de Mediere de la preluarea mandatului până în prezent;

– Situația alegerilor pentru funcțiile de conducere ale Corpului Profesional al Mediatorilor din fiecare Județ (CPMJ) și pentru Reprezentantul Corpului Profesional al Mediatorilor în relația cu sistemul judiciar de la nivelul fiecărei Curți de Apel din România;

– Adoptarea de modificări la Statutul Profesiei de Mediator;

– Autorizări / Avizări;

– Comisii de disciplină.

 

Pentru a accesa ordinea de zi, urmați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

Consiliul de Mediere. Ordinea de zi a ședinței din 10 noiembrie 2019 was last modified: noiembrie 7th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter