Consiliul de Mediere. Operaționalizarea Oficiului de Mediere și Arbitraj în cadrul Direcției de Dialog Social

30 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 282

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 30 ianuarie 2018, având în vedere faptul că, pe agenda de lucru a Guvernului României se află proiectul de Hotărâre privind operaționalizarea Oficiului de Mediere și Arbitraj în cadrul Direcției de Dialog Social, Consiliul de Mediere dorește să anunțe faptul că pregătirea mediatorilor în acest context urmează să demareze la o dată ulterioară promulgării actului normativ sus-menționat.

Totodată, Consiliul de Mediere a primit programa privind perfecționarea mediatorilor autorizați în vederea certificării acestora pe problematica specifică conflictelor colective de muncă și va reveni în timp util cu detalii referitoare la organizarea cursurilor de perfecționare profesională.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare programa privind perfecționarea mediatorilor autorizați în vederea certificării acestora pe problematica specifică conflictelor colective de muncă, astfel cum a fost publicată pe site-ul oficial:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației

Consiliul de Mediere. Operaționalizarea Oficiului de Mediere și Arbitraj în cadrul Direcției de Dialog Social was last modified: ianuarie 30th, 2018 by Universul Juridic
8 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter