Consiliul de Mediere. Întrevedere instituțională între conducerea Curții de Apel Târgu Mureș și reprezentanții Consiliului

24 mart. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 167

Consiliul de Mediere (www.cmediere.ro) a informat că, în data de 15 martie 2021, la sediul Curții de Apel Târgu Mureș a avut loc o întrevedere instituțională între conducerea instituției gazdă și reprezentanții Consiliului de Mediere.

Astfel, în urma discuțiilor avute s-a agreat transmiterea de Consiliul de Mediere a formei actualizate a Tabloului Mediatorilor către Curtea de Apel Târgu Mureș si către toate instanțele judecătorești aflate în circumscripția Curții de Apel Târgu Mureș.

De asemenea, Consiliul de Mediere adresează mulțumiri conducerii Curții de Apel Târgu Mureș pentru implicarea și deschiderea în vederea găsirii celor mai eficiente metode privind implementarea prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Consiliul de Mediere. Ordinea de zi a ședinței ordinare din 25 martie 2021

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional
Consiliul de Mediere. Întrevedere instituțională între conducerea Curții de Apel Târgu Mureș și reprezentanții Consiliului was last modified: martie 24th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter