[UPDATE: Aprecieri din partea Curții de Apel Cluj] Consiliul de Mediere. Întreaga legislație din domeniul medierii (format electronic)

1 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 821
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 1 noiembrie 2017: Curtea de Apel Cluj apreciază inițiativa Consiliului de Mediere de a transmite legislația în domeniu medierii, aplicabilă în materie civilă și penală

Potrivit unui anunț din data de 31 octombrie 2017, Consiliul de Mediere a publicat o adresă a Curții de Apel Cluj, prin care aceasta a adresat mulțumiri ca urmare a demersului domnului președinte Mugur Bogdan Mitroi de a transmite legislația aplicabilă în materia medierii pe suport electronic.

Totodată, Curtea de Apel Cluj își exprimă pe această cale speranța în evoluția și consolidarea, în continuare, a colaborării profesionale, astfel încât medierea să devină o formulă cât mai utilizată în soluționarea disputelor – dovadă a dobândirii unei culturi a dialogului în societatea noastră.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Redăm mai jos conținutul adresei, astfel cum a fost publicat de către Consiliul de Mediere:

 Sursa informației


Update 31 octombrie 2017: Curtea Constituțională apreciază implicarea Consiliului de Mediere în perfecționarea formării profesionale a magistraților

Potrivit unui comunicat din data de 31 octombrie 2017, Consiliul de Mediere anunță faptul că a primit mulțumiri din partea magistraților Curții Constituționale a României, privind dorința acestuia de a veni în sprijinul activității autorităților judiciare românești.

Astfel, Curtea Constituțională a României apreciază gestul Consiliului de Mediere de a transmite pe suport CD, întreaga legislație din domeniul medierii aplicabilă atât în materie civilă, cât și în materie penală, actualizată la zi – în vederea informării angajaților din subordine.

Redăm mai jos conținutul adresei, astfel cum a fost publicat de către Consiliul de Mediere:

Sursa informației


Update 24 octombrie 2017: Magistrații Curții de Apel Suceava apreciază implicarea Consiliului de Mediere în perfecționarea formării profesionale

Potrivit unui comunicat din data de 23 octombrie 2017, Consiliul de Mediere anunță faptul că au primit mulțumiri din partea magistraților Curții de Apel Suceava privind implicarea Consiliului de Mediere în perfecționarea formării profesionale a acestora.

Astfel, în urma transmiterii legislației din domeniul medierii aplicabilă atât în materie civilă, cât și în materie penală, magistrații au apreciat în mod deosebit implicarea Consiliului de Mediere în proiectele de perfecționare profesională.

Redăm mai jos conținutul adresei astfel cum a fost publicat de către Consiliul de Mediere.

Videoconferința regională de insolvență Buzău

Sursa informației


Consiliul de Mediere. Întreaga legislație din domeniul medierii (format electronic)

Potrivit unui comunicat din data de 19 octombrie 2017, Consiliul de Mediere a informat că, din dorința de a veni în sprijinul activității autorităților judiciare românești, a trimis tuturor Curților de Apel, Înaltei Curți de Casație și Justiție, Parchetului General, Curții Constituționale a României, Inspectoratului General al Poliției Române etc., pe suport CD, întreaga legislație din domeniul medierii aplicabilă atât în materie civilă, cât și în materie penală.

Astfel, prin intermediul acestei acțiuni, Consiliul de Mediere dorește să asigure entităților destinatare întregul material legislativ din domeniul medierii – actualizat la zi – în vederea informării angajaților din subordine.

Proiectul, inițiat de Consiliul de Mediere și coordonat de domnul Ion DEDU – Membru în Comisia Permanentă a CdM, va continua și la nivel județean, prin trimiterea CD-urilor către toate tribunalele și judecătoriile din țară, acțiune ce se va realiza prin implicarea reprezentanților CPMJ.

Sursa informației

[UPDATE: Aprecieri din partea Curții de Apel Cluj] Consiliul de Mediere. Întreaga legislație din domeniul medierii (format electronic) was last modified: noiembrie 1st, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter