Consiliul de Mediere din România și Consiliul de Mediere din Republica Moldova își unesc forțele pentru susținerea medierii

21 sept. 2016
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 853

Despre

  • Promovarea medierii
  • Protocol de colaborare interinstituțional

Potrivit comunicatului domnului Mugur Bogdan Mitroi, președintele Consiliului de Mediere, mediatorii de pe cele două maluri ale Prutului, la propunerea Consiliului de Mediere din Republica Moldova își unesc forțele în vederea susținerii reciproce a intereselor profesionale prin semnarea un protocol de colaborare interinstituțională.

Astfel, începând cu luna septembrie 2016, Consiliul de Mediere din România și Consiliul de Mediere din Republica Moldova își vor uni forțele în vederea susținerii reciproce în promovarea medierii.

Consiliul de Mediere de la București își exprimă bucuria față de propunerea venită de la Chișinău și își manifestă deschiderea către orice proiect venit în sprijinul medierii și mediatorilor. De asemenea,acesta își exprimă convingerea că medierea rămâne alternativa optimă la rezolvarea tuturor conflictelor.

Sursa informației

Consiliul de Mediere din România și Consiliul de Mediere din Republica Moldova își unesc forțele pentru susținerea medierii was last modified: septembrie 20th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter