Consiliul de Mediere. Date privitoare la situația contabilă

24 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 40

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.cmediere.ro), Consiliul de Mediere a publicat un comunicat prin care informează despre datele privitoare la verificarea și clarificarea situației contabile a fiecărui mediator.

Astfel, din luna mai a anului 2019, atunci când s-a recurs pentru prima dată la realizarea unei situații la zi privind plata taxei anuale profesionale,  s-au constatat 1372 de erori contabile, iar până în prezent au fost semnalate 34 de situații ce privesc erori de înregistrare contabilă, la care se adaugă un număr de 18 situații în care au fost necesare stornări și reemiteri de facturi.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Persoane de contact pentru clarificări] Consiliul de Mediere. Declanșarea procedurii disciplinare

Consiliul de Mediere. Date privitoare la situația contabilă was last modified: iunie 24th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter