Consiliul de Mediere. CEPEJ a adoptat noi instrumente pentru promovarea și dezvoltarea medierii în Europa

17 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 557

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 17 decembrie 2018, Consiliul de Mediere a dat publicității următoarele informații:

„În zilele de 3 și 4 decembrie a.c., la Strasbourg, în cadrul celei de-a 31-a ședințe plenare, Comisia Europeană pentru Eficiența Justiției (CEPEJ) a adoptat trei noi instrumente pentru promovarea și dezvoltarea medierii în statele membre ale Consiliului Europei. Aceste trei instrumente sunt următoarele:

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Codul de conduită pentru furnizorii de mediere;

un set de formulare de mediere care pot fi utilizate direct de mediatori;

o rețea de referință cu indicatori de performanță pentru stabilirea statisticilor în domeniul medierii.

Aceste seturi de documente vor fi adăugate la celelalte acte normative de referință ale CEPEJ privind instrumentele de dezvoltare a medierii, destinate statelor membre ale Consiliului Europei, precum și furnizorilor, asociațiilor, institutelor sau federațiilor de mediere care activează în acest domeniu, mediatori individuali, avocați, judecători, procurori și personalul neautorizat al instanțelor.

Documentele pot fi consultate accesând link-ul următor: https://www.facebook.com/notes/cepej-council-of-europe-conseil-de-leurope/the-cepej-adopts-new-tools-for-the-development-of-mediation/2043131845766089/”.

Sursa informației

Consiliul de Mediere. CEPEJ a adoptat noi instrumente pentru promovarea și dezvoltarea medierii în Europa was last modified: decembrie 17th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter