Consiliul de Mediere. Actualizarea datelor din Tabloul Mediatorilor

1 nov. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 259

Consiliul de Mediere a informat că mediatorii care și-au modificat datele de contact au obligația de a înștiința Consiliul de Mediere, conform prevederilor art. 16 alin. (2) din Statutul Profesiei de Mediator.

Astfel, mediatorii sunt obligați să înștiințeze în scris Consiliul cu privire la orice modificare a datelor, în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la data la care devin aplicabile aceste modificări, sub sancțiunea radierii din Tabloul Mediatorilor.

De asemenea, având în vedere că au existat situații în care a fost depășit termenul, Consiliul a solicitat ca, în cel mai scurt timp, cererea de modificare a datelor de înscriere în Tabloul Mediatorilor să fie completată și trimisă la adresa de e-mail [email protected].

Atașăm, în continuare, documentele: 

Cerere pentru modificarea datelor din Tabloul Mediatorilor;

Declarație pe proprie răspundere cu datele care vor putea fi înscrise în Tabloul Mediatorilor (Anexa 2A).

Sursa informației

🔔Vezi și Consiliul de Mediere. Accesul în sediul Consiliului se va face doar cu certificatul COVID

Consiliul de Mediere. Actualizarea datelor din Tabloul Mediatorilor was last modified: noiembrie 1st, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.