Consiliul de Mediere referitor la rolul de autoritate complementară în domeniul protecției consumatorului

31 aug. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 746

Despre

  • Consiliul de Mediere
  • Rolul de autoritate complementară
  • Legea nr. 192/2006

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a luat act de emiterea Ordonanței de Guvern emisă în 26 iulie 2015 prin care România încearcă să se alinieze Directivei 2013/11/UE în domeniul SAL și Regulamentului (UE) NR. 524/2013 privind SOL.

Ca urmare a înființării structurii responsabile cu derularea procedurilor SAL în subordinea înaltului funcționar public, Consiliul de Mediere arată că, prin profesioniștii care formează Corpul Profesional al Mediatorilor din România, este în măsură să preia rolul de autoritate complementară, așa cum este reglementată prin Directiva SAL având în vedere competențele în domeniul protecției consumatorului statuate prin Legea nr. 192/2006.

Monitor Dosare

Consultați sursa informației, comunicatul de presă publicat de Consiliul de Mediere (www.cmediere.ro).

Consiliul de Mediere referitor la rolul de autoritate complementară în domeniul protecției consumatorului was last modified: septembrie 1st, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter