Consiliul Concurenței organizează concurs de recrutare pentru postul de Director administrativ

30 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 139

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.consiliulconcurentei.ro), Consiliul Concurenței organizează concurs de recrutare în vederea ocupării funcției publice de conducere vacante de Director în cadrul Direcției Administrative.

Astfel, concursul se organizează la sediul Consiliului Concurenței din București, sector 1, Piața Presei Libere nr. 1, după cum urmează:

– Proba scrisă — 26 septembrie 2019 la ora 10:30;

– Interviul se va susține în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Dosarele de înscriere la concurs se vor depune la sediul Consiliului Concurenței în perioada 26 august 2019 — 16 septembrie 2019.

Candidații care doresc să se înscrie trebuie să îndeplinească următoarele condiții de participare:

– studii universitare de licență absolvite cu diploma de licență sau echivalentă în stiințe juridice sau economice;

– studii universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;

– vechimea în specialitatea studiilor de minimum 7 ani.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați aici.

 

Sursa informației

Consiliul Concurenței organizează concurs de recrutare pentru postul de Director administrativ was last modified: august 30th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter