Consiliul Concurenței. Concurs pentru ocuparea unui post de consilier juridic, clasa I, grad profesional principal în cadrul Direcţiei Juridic – Contencios

5 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 334

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial, Consiliul Concurenței anunță declanșarea concursului pentru ocuparea unui post de consilier juridic, clasa I, grad profesional principal în cadrul Direcției Juridic – Contencios.

Concursul de recrutare se organizează la sediul Consiliului Concurenței din București, sector 1, Piața Presei Libere nr. 1.

Astfel, în data de 24 iunie 2019, la orele ora 10:00 vor avea loc probele suplimentare de testare a competențelor lingvistice de comunicare în limba engleză și cea practică de testare a cunoștințelor specifice în domeniul tehnologiei informației.

Evaluarea acestor probe se va face prin calificativul „admis”/„respins”. Numai candidații declarați „admis” la probele elimintorii vor susține proba scrisă;

Proba scrisă se va desfășura în data de 25 iunie 2019, orele 10:00, iar interviul se va susține în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Dosarele de înscriere la concurs se vor depune la sediul Consiliului Concurenței în perioada 24 mai 2019 – 12 iunie 2019.

Candidații care doresc să se înscrie trebuie să îndeplinească următoarele condiții de participare la concurs:

– condițiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici;

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor juridice;

– să cunoască o limbă de circulație internațională (engleză): scris, citit și vorbit  la nivel mediu;

– cunoștințe de operare pe calculator: (Word, Excel și Internet);

– vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

Condițiile de participare și desfășurare ale concursului de recrutare, atribuțiile prevăzute în fișa postului și bibliografia corespunzătoare sunt prevăzute aici.

Sursa informației

Consiliul Concurenței. Concurs pentru ocuparea unui post de consilier juridic, clasa I, grad profesional principal în cadrul Direcției Juridic – Contencios was last modified: iunie 4th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter