Consiliul Concurenței. Anunț privind ocuparea unei funcții publice de execuție vacante, prin transfer la cerere

30 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 250

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.consiliulconcurentei.ro), Consiliul Concurenței a publicat un anunț privind ocuparea prin transfer la cerere a unei funcții publice de execuție vacante în cadrul Consiliului.

Transferul la cerere se face pe o funcție publică vacantă de același nivel, cu respectarea categoriei, clasei și gradului profesional al funcționarului public, cu îndeplinirea condițiilor de studii, condițiilor de vechime și a condițiilor specifice pentru ocuparea funcției publice în care urmează să fie transferat, respectiv consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Serviciului Relații Instituționale și Comunicare – Direcția Relații Externe și Comunicare:

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor juridice;
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum un an;
– certificare europeană privind cunoașterea limbii engleze – nivel avansat (C1);
– cunoștințe de operare în MS Office și navigare pe Internet.

Funcționarii publici interesați pot depune, în termen de 20 de zile calendaristice de la data afișării prezentului anunț la sediul Consiliului Concurenței, respectiv în perioada 19.06.2020-08.07.2020, inclusiv, următoarele documente:
a) cererea de transfer;
b) curriculum vitae, modelul comun european;
c) copia actului de identitate;
d) copiile diplomelor de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări;
e) copia carnetului de muncă sau, după caz, o adeverință care să ateste vechimea în muncă și după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice;
f) o adeverință eliberată de către instituția angajatoare care să ateste calitatea de angajat și funcția publică pe care o ocupă în prezent.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo

 

Consiliul Concurenței. Anunț privind ocuparea unei funcții publice de execuție vacante, prin transfer la cerere was last modified: iunie 30th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter