Consiliul Concurenței. A fost lansat „Monitorul Prețurilor Carburanților”

2 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 152

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.consiliulconcurentei.ro), Consiliul Concurenței a lansat „Monitorul Prețurilor Carburanților”, o platformă on-line care permite consumatorilor să afle prețurile practicate de către principalele rețele de distribuție a carburanților auto.

Această platformă este valabilă atât sub formă de aplicație web, cât și ca aplicație mobilă (IOS și Android) ce poate fi descărcată din App Store și Google Play și afișează prețurile pentru carburanții standard și premium (benzină și motorină) practicate în stațiile companiilor OMV Petrom, Mol, Rompetrol, Lukoil, Socar și Gazprom din întreaga țară, oferind multiple facilități de căutare, sortare și filtrare a datelor.

Conferintele lunii noiembrie
”

Proiectul, având valoarea totală, de 1.422.346,00 lei fără TVA (305.880 euro), este finanțat integral de la bugetul de stat.

Consiliul Concurenței a inițiat de acest proiect în 2018, având ca partener instituțional Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor – ANPC.

Acesta poate fi accesat la următorul link: https://monitorulpreturilor.info/

Pentru mai multe informații cu privire la cum funcționează platforma, vă rugăm să consultați următorul document de mai jos:

 

Sursa informației

 

 

Consiliul Concurenței. A fost lansat „Monitorul Prețurilor Carburanților” was last modified: iulie 2nd, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter