Consideraţii asupra proiectului de modificare şi completare a Legii nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării terenurilor agricole situate în extravilan

7 iun. 2018
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 451

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Considerații asupra proiectului de modificare și completare a Legii nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării terenurilor agricole situate în extravilan was last modified: iunie 6th, 2018 by Cristian Jora
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Cristian Jora

Cristian Jora

Este prof. univ. dr. în cadrul Facultății de Științe Juridice și Administrative a Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”, directorul Departamentului de drept privat al aceleiași Facultăți și cercetător științific asociat în cadrul Sectorului de drept privat al Institutului de Cercetări Juridice acad. Andrei Rădulescu al Academiei Române.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter