Confirmarea înscrierii dvs la modulul Bibliolex

8 feb. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
140 views

Mulțumim pentru interesul acordat
bibliotecii juridice virtuale – Bibliolex!

În urma opțiunii dumneavoastră de a achiziționa abonamentul anual, veți primi acces la modulul executare silită din biblioteca dumneavoastră juridică virtuală pe baza informațiilor furnizate în formularul de înregistrare.

În următoarele 5-10 minute veți primi factura proformă pe adresa de e-mail furnizată. Puteți efectua plata prin OP sau online, cu cardul. În cazul în care nu ați primit factura proforma prin e-mail, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected]


În cazul efectuării plății prin OP, accesul va fi posibil doar după ce ați transmis dovada achitării contravalorii abonamentului. Dacă ați optat pentru plata online cu cardul, accesul este instantaneu procesării plății.

Lucrările cuprinse în modul, accesul gratuit timp de 3 luni la Portalul Universul Juridic, precum și arhiva evenimentelor Universul Juridic aferente domeniului executării silite sunt disponibile doar pe bază de autentificare cu nume de utilizator și parolă, pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și au achitat contravaloarea accesului.


Accesarea bibliotecii virtuale se face doar pe http://www.universuljuridic.ro/bibliolex, prin autentificarea cu numele de utilizator și parola transmise prin e-mail către adresa indicată în formularul de abonare. Acest e-mail cuprinde instrucțiuni pentru autentificarea cu succes în modulul executare silită. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet. Nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea în biblioteca virtuală.

0757.629.182[email protected]

Echipa Universul Juridic

Confirmarea înscrierii dvs la modulul Bibliolex was last modified: februarie 12th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter