Conferințele Wolters Kluwer România: Conferința de Achiziții Publice – Noi reglementări privind achizițiile publice: provocări și soluții

4 nov. 2021
Vizualizari: 288

Conferințele Wolters Kluwer România dezbat interactiv temele momentului și controversele apărute în domeniile de drept abordate, asigurând un spațiu de dialog între profesiile juridice, precum avocații, magistrații, notarii, executorii judecătorești, consilierii juridici, și alte profesii.

Lectorii și moderatorii sunt printre cei mai buni specialiști, reputați profesioniști și lideri de opinie în industrie și oferă auditoriului informații exclusive, în acord cu cele mai recente preocupări din sfera afacerilor, fiscalității și achizițiilor publice.

Pe 23 noiembrie a.c., Wolters Kluwer România organizează online Conferința de Achiziții Publice – Noi reglementări privind achizițiile publice: provocări și soluții. Evenimentul va fi transmis prin intermediul platformei de documentare juridică Sintact.ro. Moderator este av. Sebastian Bodu, cadru didactic universitar și formator Institutul Notarial Român.

Conferința, care se adresează atât expertilor în achiziții publice, cât și profesioniștilor din sectoare precum juridic, de reglementare, fiscal, taxe-contabilitate și sănătate, va dezbate modificările aduse Legislației în domeniul achizițiilor publice. Impactul conferinței se dorește a fi unul transversal, care să angreneze mai multe verticale profesionale și categorii de entități.

 

Teme abordate și speakeri:

∘ Este posibilă invocarea unei excepții de neexecutare în contractele administrative? Dl Cristian Clipa

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

∘ Aplicarea deciziei ICCJ nr. 66/2018 în condițiile modificărilor legislative în domeniul achizițiilor publice Dna Florentina Drăgan

∘ Nu tot ce seamănă e la fel sau despre modificarea contractului de achiziție publică – Dna Simona Gherghina

∘ Căi de atac ordinare și extraordinare în materia achizițiilor publice – Dna Alina Ghica

∘ Valențe jurisprudențiale actuale privind motivele de excludere din procedura de achiziție publică – Dna Amelia Onișor

∘ Stabilirea valorii estimate – Dl Dan Vlădescu

Pe fondul schimbărilor legislative actuale, care au influențat procedurile și procesele specifice achizițiilor publice, acest demers este mai mult decât necesar, pentru că transferă acele seturi de cunoștințe care le permit experților să fie în continuare aliniați tuturor cerințelor juridice.

Experții vor afla ultimele schimbări legislative, ceea ce va facilita respectarea cadrului juridic în curs și le va permite să deruleze cu eficiență procesele specifice achizițiilor publice.

Pentru mai multe detalii și înscriere, accesați link-ul următor › https://info.wolterskluwer.ro/conferinta-achizitii-publice-2021/

Wolters Kluwer România este parte a grupului multinațional Wolters Kluwer, cunoscut pe piața internațională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație profesională, produse și servicii pentru sectoarele: fiscal, financiar, de audit, de risc, de conformitate și de reglementare.

Wolters Kluwer România a fost înființată în 2005 și este prezentă pe piață cu o serie de produse dedicate profesioniștilor din domeniile juridic și economic: Sintact.ro, LexForce, Sintact Analytics și iDrept, baze de date complexe de legislație, doctrină și jurisprudență disponibile online și offline și cu o ofertă bogată de cărți și reviste de specialitate, publicate atât în format clasic, cât și în format digital.


Platforma de documentare juridică Sintact.ro

Cu peste 14,5 milioane de hotărâri judecătorești, 23.000 de articole din 22 de reviste de specialitate, peste 300 de cărți de doctrină juridică și peste 100 de comentarii de autor, Sintact.ro este platforma juridică cu cel mai vast conținut.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala
Conferințele Wolters Kluwer România: Conferința de Achiziții Publice – Noi reglementări privind achizițiile publice: provocări și soluții was last modified: noiembrie 4th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.