Conferință CONFERINȚELE RRDJ „VIOREL MIHAI CIOBANU” – 4 ediții

163       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

CONFERINȚELE RRDJ „VIOREL MIHAI CIOBANU” – 4 ediții 📅 10 decembrie 2022 CONFERINȚELE RRDJ „VIOREL MIHAI CIOBANU” – 4 ediții

Data 10 decembrie 2022
Locația

Acreditare I.N.P.P.A.

Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.

Revista Română de Jurisprudență și Grupul editorial Universul Juridic organizează în perioada mai 2022-martie 2023 patru conferințe de specialitate dedicate memoriei Profesorului Viorel Mihai Ciobanu, figură proeminentă a Dreptului Procesual Civil românesc și a Dreptului românesc, în general. 

Sub titlul „Conferințele RRDJ – Viorel Mihai Ciobanu”, specialiști de referință se vor reuni și vor aborda cele mai importante și actuale problematici ale domeniului, parte din acestea analizate și dezvoltate în cele patru numere ale Revistei, aferente anului 2022, care se vor lansa în cadrul acestor conferințe și care, de asemenea, vor cinsti memoria marelui Profesor. 

Conferințele, ale căror teme și perioade de desfășurare se găsesc mai jos, vor avea loc în sediile unor importante instituții în care Profesorul a activat de-a lungul activității sale. 


TEME, DATE DE DESFĂȘURARE ȘI LOCAȚII EDIȚII: 

 • Controlul judiciar în procesul civil – 30 mai 2022ora 10.00, Sala Stoicescu, Facultatea de Drept, Universitatea din București
 • Rolul judecătorului în aflarea adevărului – 11 octombrie 2022, Sala de Festivități  a Baroului București „Avocat Flavius TEODOSIU”,  etajul VI.
 • Incidente procedurale în procesul civil – 10 decembrie 2022 
 • Nulitatea actelor de procedură – 15 februarie 2023 

MODERATORI:

 • Prof. univ. dr., jud. Evelina Oprina, Tribunalul Ilfov
 • Jud. Mihaela Mocanu, Vicepreședinte,  Curtea de Apel Constanța

PARTENERI INSTITUȚIONALI:

Universitatea din București – Facultatea de Drept

Baroul București 

PARTENERI:

WOLTERS KLUWER România

Alpha Bank

Tudor. Personal Tailor


TAXA DE PARTICIPARE: 

Taxa de participare – abonament patru ediții – preț promoțional* 

 • online – 720 lei + TVA 
 • fizic (în sală) – suplimentar față de prețul abonamentului online, se va achita suma de 150 lei + TVA/ediție (abonamentul include mesele de prânz, mapa fiecărei conferinței) 

BENEFICII INCLUSE ÎN TAXA DE PARTICIPARE: 

 • speakeri profesioniști din ariile legislativă, teoretică și practică ale domeniului 
 • acces la vizionarea video live a ediției individuale/seriei, la calitate Full HD – numai pentru participarea online 
 • acces la înregistrarea video, în cel mai scurt timp de la finalizarea video live-ului (modalitatea de acces se transmite prin email, cel târziu la 30 de zile de la finalizarea video live-ului)  
 • 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele: peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie. 
 • acordarea statutului de membru Senior al ujmag.ro care conferă suplimentar beneficiile: 
 • minimum 20% reducere la cărțile Editurii Universul Juridic 
 • 10% reducere la cărțile altor edituri 

ACCES LA VIZIONAREA VIDEO LIVE ȘI A ÎNREGISTRĂRII VIDEO A EDIȚIEI INDIVIDUALE/SERIEI: 

 • fiecare ediție se transmite live la data și ora afișate 
 • accesul la vizionarea video live și a înregistrarii video a ediției individuale/seriei se realizează prin autentificare cu user și parolă în Portalul Universul Juridic. Detalii privind modalitatea de acces sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după completarea formularului de mai jos și achitarea taxei de participare 
 • din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale, conexiunea la internet fiind suficientă

 

 

Cumpără acum!


Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:

0733.674.555[email protected]

 


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: [email protected]
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

 

CONFERINȚELE RRDJ „VIOREL MIHAI CIOBANU” – 4 ediții was last modified: octombrie 13th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.