Prima ediție a Conferințelor „Journal of Eastern European Criminal Law” – Criminalitatea economică

980       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

15-16 octombrie 2015

Timișoara

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara editează, începând cu anul 2014, Journal of Eastern European Criminal Law, revistă științifică internațională bianuală, publicată în limba engleză la Editura Universul Juridic și indexată în bazele de date internaționale SSRN, EBSCO și HeinOnline.

Revista este rezultatul cooperării dintre departamentele de drept penal ale Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara și Facultății de Drept din cadrul Universității din Pécs (Ungaria) și își propune să promoveze rezultatele cercetării științifice în domeniul dreptului penal, dreptului procesual penal, criminologiei, criminalisticii și ale altor arii ale științelor penale, obținute de specialiștii în materie din estul Europei și regiunile adiacente. Din comitetul științific al revistei fac parte profesori și cercetători reputați în domeniul științelor penale.

Revista are un caracter tematic, reunind în fiecare număr articole și studii dedicate unor teme speciale relevante: numărul 1 din anul 2014 a fost dedicat subiectului reformelor legislative în materie penală în fostele state socialiste, numărul 2 din anul 2014 – tematicii prevenirii și combaterii infracțiunilor de corupție, iar numărul 1 din anul 2015 – problematicii criminalității organizate.

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara inițiază, începând cu anul 2015, ciclul Conferințelor Internaționale ale Journal of Eastern European Criminal Law, la care sunt invitați să participe membrii comitetului științific, autorii articolelor și studiilor publicate în revistă, precum și alți specialiști interesați de tematica abordată.

Prima ediție a Conferințelor Journal of Eastern European Criminal Law, având tema Criminalitatea economică, se va desfășura la Timișoara, în perioada 15-16 octombrie 2015.

Cu aceeași ocazie, va avea loc decernarea titlului de Doctor Honoris Causa al Universității de Vest din Timișoara domnului prof. univ. dr. Ye Qing, rectorul East China University of Political Science and Law (Shanghai, China) și vicepreședinte al Academiei de Științe Sociale din Shanghai, la propunerea Facultății de Drept.

Prima ediție a Conferințelor „Journal of Eastern European Criminal Law” – Criminalitatea economică was last modified: octombrie 13th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter