Conferință internațională Provocările Societăţii Cunoaşterii - ediția a XI-a

1075       0

Conferință Ştiinţifică Internaţională „Provocările Societăţii Cunoaşterii” – ediția a XI-a 📅 12 - 13 mai 2017 Bucureşti Conferință Ştiinţifică Internaţională „Provocările Societăţii Cunoaşterii” – ediția a XI-a

Data 12 - 13 mai 2017
Locația Campusul Universităţii „Nicolae Titulescu”, Calea Văcăreşti, nr. 185, sector 4

Conferința Științifică Internațională „Provocările Societății Cunoașterii”, („CKS-Challenges of the Knowledge Society”), –  organizată de Universitatea „Nicolae Titulescu” din București, în parteneriat cu Fundația de Drept și Relații Internaționale „Nicolae Titulescu”, Universitatea Complutense din Madrid și Universitatea Deusto din Bilbao – își propune să ofere specialiștilor din domeniul de cunoaștere al științelor sociale oportunitatea de a se întâlni, de a se cunoaște și de a face schimb de idei.

Conferința Științifică Internațională CKS se adresează cadrelor didactice universitare și cercetătorilor din țară și din străinătate, care sunt interesați de abordarea pluridisciplinară și interdisciplinară a temelor de cercetare din domeniul științelor sociale, precum și din domenii conexe ale acestora.

Conferința se desfășoară exclusiv în limba engleză.

Domenii de interes

Secțiunea 1 Științe juridice

1.1. Științe penale

1.2. Drept privat

1.3. Drept public

1.4. Dreptul proprietății intelectuale

Secțiunea a 2-a Științe economice

2.1. Economie

2.2. Administrarea afacerilor și marketing

 2.3. Finanțe și contabilitate

Secțiunea a 3-a Științe politice și administrative

3.1. Științe politice, studii europene, relații internaționale

3.2. Administrație publică

3.3. Educație și sociologie

3.4. Studii de gen

Secțiunea a 4-a Inovare în mediere. Investiții

Secțiunea a 5-a IT în științele sociale

Cei interesați sunt invitați să își înscrie contribuțiile prin intermediul înscrierii online.

Studiile se vor încadra între minim 3 000 de cuvinte și maxim 12 000 de cuvinte. Studiile vor fi evaluate sub aspectul originalității, semnificației științifice, clarității și aportului de noutate adus cunoașterii. Fiecare articol va fi supus unei evaluări anonime, în sistem peer review. Toate comentariile și sugestiile vor fi expediate autorilor în vederea modificării sau completării studiilor înscrise. Se impune ca studiile propuse să nu fi fost publicate sau înscrise în vederea publicării în alte periodice sau în cadrul altor manifestări științifice asemănătoare.

Contribuțiile științifice înscrise în fiecare ediție a CKS, odată parcursă procedura evaluării de către comitetul științific constituit anual, sunt publicate, în principal, în volumul conferinței, CKS journal – revista academica, online. Începând cu ediția a V-a a CKS, proceedings-ul Conferinței are statut de revistă, periodic cu apariție anuală, fiind indexat în prezent în trei baze de date internaționale: EBSCO-CEEAS Database, DOAJ și Index Copernicus. În prezent, CKS journal este publicat de editura Universității „Nicolae Titulescu” din București.

Pentru mai multe informații consultați sursa informației.

Conferință Științifică Internațională „Provocările Societății Cunoașterii” – ediția a XI-a was last modified: aprilie 13th, 2017 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: