Conferința „Rolul Consiliului Concurenței în implementarea politicilor de concurență ale Uniunii Europene” – București

1227       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Marți, 17 noiembrie 2015, ora 18:00

Facultatea de Drept, Universitatea din București

Aula Magna

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Bogdan Chirițoiu, Președintele Consiliului Concurenței

Marți, 17 noiembrie 2015, ora 18:00, va avea loc în Aula Magna a Palatului Facultății de Drept, Universitatea din București, conferința susținută de domnul Bogdan Chirițoiu, Președintele Consiliului Concurenței, adresată studenților și masteranzilor Facultății, având ca temă rolul Consiliului Concurenței în implementarea politicilor de concurență ale Uniunii Europene.

Conferința este organizată de Centrul de Studii în Dreptul Concurentei și Centrul de Drept Constituțional și Instituții Politice ale Facultății de Drept, Universitatea din București.

Înscrierile se fac trimițănd un email (pentru fiecare participant) la adresa [email protected], până în data de 15 noiembrie 2015.

Sursa informației este anunțul publicat de Facultatea de Drept a Universtății din București (www.drept.unibuc.ro).

Conferința „Rolul Consiliului Concurenței în implementarea politicilor de concurență ale Uniunii Europene” – București was last modified: noiembrie 2nd, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter