Conferința „Reutilizarea socială în România: către implementarea eficace a legii” – 7 aprilie 2016, București

515       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Joi, 7 aprilie 2016, începând cu ora 9:00

Hotel Novotel

Calea Victoriei 37B, București

Centrul de Resurse Juridice (CRJ) a anunțat organizarea conferinței „Reutilizarea socială în România: către implementarea eficace a legii” ce va avea loc la Hotel Novotel (Calea Victoriei 37B, București), în data de 7 aprilie 2016, începând cu ora 9:00.

Conferința, cu participare internațională, își propune să prezinte bunele practici europene în privința reutilizării sociale a bunurilor confiscate din infracțiuni și să marcheze faptul că reutilizarea socială a fost legiferată și în România prin adoptarea Legii nr. 318/2015. Astfel, conferința va beneficia de participarea domnului Luis F. Montero Durán și a doamnei Desi Martín, reprezentanți ai Delegației guvernamentale din Spania pentru Planul Național privind Drogurile. Invitații din Spania vor prezenta modul în care funcționează Fondul bunurilor confiscate din traficul de droguri și infracțiunile conexe, tipul de proiecte finanțate din Fond, precum și un exemplu de reutilizare socială a unui bun imobil către o autoritate publică locală.

Reutilizarea socială a bunurilor confiscate din infracțiuni contribuie la promovarea integrității în societatea românească. Prin implementarea cu responsabilitate a noilor prevederi legale, România are șansa de a deveni o bună practică la nivel European în ceea ce privește reutilizarea socială și lupta socială împotriva criminalității.

Dacă doriți să participați la acest eveniment, vă rugăm să transmiteți un e-mail la adresa [email protected]

Evenimentul face parte din proiectul „Reutilizarea în scopuri sociale a bunurilor confiscate”, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Consultați și agenda provizorie a conferinței.

Sursa informației este Centrul de Resurse Juridice (www.crj.ro).

👍Vezi și: Studiul „Reutilizarea în scopuri sociale a bunurilor confiscate din infracțiuni”

Conferința „Reutilizarea socială în România: către implementarea eficace a legii” – 7 aprilie 2016, București was last modified: martie 18th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter