Conferinţa regională est-mediteraneană în domeniul contraterorismului

1252       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

15 – 17 septembrie 2015

București

Ambasada Statelor Unite ale Americii la București

Campanie Craciun UJmag 2020

La această conferință vor participa procurori și judecători și reprezentanți ai unor agenții de aplicare a legii și de investigații din Albania, Bulgaria, Cipru, Grecia, Macedonia, România și Turcia, fiind asigurată interpretarea simultană în limbile oficiale ale statelor menționate anterior.

Conferința va fi dedicată implementării eficiente a practicilor și procedurilor de contraterorism în vederea îmbunătățirii capacității ofițerilor de aplicare a legii și a procurorilor din regiune de a coordona investigații în cauze privind actele de terorism, cu un accent special asupra problemei securității la frontiere. Delegații de la agenții de aplicare a legii și de investigații, procurori și judecători din Albania, Bulgaria, Cipru, Grecia, Macedonia, România și Turcia au fost invitați să participe la această importantă inițiativă regională.

Nu se percepe nicio taxă de participare. Ambasada Statelor Unite ale Americii la București va acoperi costurile aferente meselor de prânz și pauzelor de cafea. Precizăm că orice alte costuri ocazionate de participarea la seminar nu pot fi suportate de INM. Prin depunerea documentelor de candidatură, candidații acceptă că, în ipoteza selectării în vederea participării, aceasta se va face exclusiv în condițiile financiare aprobate la nivelul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.

Seminarul se adresează judecătorilor care au experiență în soluționarea cauzelor privind actele de terorism.

Pentru această coferință este disponibil 1 loc. INM va alcătui și o listă de rezervă, la care se va apela în situația imposibilității de participare comunicată de unul sau mai mulți dintre candidații selectați inițial, precum și în situația suplimentării numărului de locuri alocat României.

Înscriere
  • CV actualizat – cuprinzând date de contact (telefon, fax, e-mail) (limba română);
  • scrisoare de intenție (limba română);

Documentele solicitate pot fi transmise la adresa de e-mail [email protected]

Termentul-limită de înscriere este de 13 august 2015 (inclusiv).

Criterii de selecție

INM va efectua selecția inițială a candidaților români în funcție de următoarele criterii:

  • relevanța programului pentru activitatea profesională a magistratului candidat/specializarea cerută pentru curs;
  • neparticiparea recentă la alte forme de pregătire internațională;
  • posibilitatea și disponibilitatea magistratului de a disemina informațiile la care va avea acces prin participarea la programul de pregătire.

Persoana de contact pentru acest program este dl Tudor Grigoroaia, expert INM, tel. 021/40 76 292, tudor.grigoroaia@inm-lex.ro.

Selecția INM conferă magistraților selectați doar o vocație de participare la seminar, urmând ca participarea efectivă să fie determinată în urma deciziei organizatorilor.

În termen de 15 zile de la finalizarea programului persoanele selectate sunt obligate să transmită INM un raport privind activitățile desfășurate în cadrul programului de formare, problemele de drept dezbătute, soluțiile relevate precum și orice alte informații de natură să permită o evaluare a calității și eficacității programului.

Consultați sursa informațiilor, anunțul publicat de INM (www.inm-lex.ro).

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

 

 

Conferința regională est-mediteraneană în domeniul contraterorismului was last modified: august 10th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter