Conferință Conferința Regională de Insolvență „Incidența penalului în insolvență”

1203       0
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(Nici un vot momentan)

Conferința Regională de Insolvență „Incidența penalului în insolvență” 📅 30 septembrie 2016 Timișoara Conferința Regională de Insolvență „Incidența penalului în insolvență”

Data 30 septembrie 2016
Locația Hotel Timișoara, sala Atena (Timișoara, str. Mărășești, nr. 1-3, jud. Timiș)
Taxa 250

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 30 septembrie 2016, Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI), în parteneriat cu Institutul Național al Magistraturii (INM), organizează CONFERINȚA REGIONALĂ DE INSOLVENȚĂ cu tema „Incidența penalului în insolvență”.

Acreditare INPPI: 12 puncte de pregătire profesională


Ziua avocatului

În cadrul conferinței sunt abordate problemele curente ocazionate de interferențele dintre o serie de texte normative aferente dreptului penal și de procedură penală în procedurile de insolvență. Astfel, măsurile penale aplicabile persoanei juridice au generat situații în care instanțele penale au dispus suspendarea procedurii insolvenței sau interdicția dizolvării/lichidării sau a efectuării de operațiuni patrimoniale de către societățile aflate în procedura de insolvență.

Aceste măsuri preventive – care pot fi perfect justificate din perspectiva dreptului penal – nu rezolvă însă fondul problemei, în sensul în care interdicțiile (lichidării/dizolvării/efectuării de operațiuni patrimoniale) sau chiar suspendarea procedurilor de insolvență nu sunt de natură să împiedice falimentul debitorului, ci doar să împiedice declararea legală a acestuia.

Agenda Conferinței o găsiți aici.

Înscrierea la Conferință se va face în limita locurilor disponibile: 75 locuri.

Taxa de participare: 250 lei.

Formularul de înscriere îl găsiți aici.

Conferința Regională de Insolvență „Incidența penalului în insolvență” was last modified: septembrie 12th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter