Conferință Conferința Regională de Insolvență „Incidența penalului în insolvență”

2304       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința Regională de Insolvență „Incidența penalului în insolvență” 📅 30 septembrie 2016 Timișoara Conferința Regională de Insolvență „Incidența penalului în insolvență”

Data 30 septembrie 2016
Locația Hotel Timișoara, sala Atena (Timișoara, str. Mărășești, nr. 1-3, jud. Timiș)
Taxa 250

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 30 de zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 30 septembrie 2016, Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI), în parteneriat cu Institutul Național al Magistraturii (INM), organizează CONFERINȚA REGIONALĂ DE INSOLVENȚĂ cu tema „Incidența penalului în insolvență”.

Acreditare INPPI: 12 puncte de pregătire profesională

„GDPR în actele avocaţilor şi ale clienţilor”

În cadrul conferinței sunt abordate problemele curente ocazionate de interferențele dintre o serie de texte normative aferente dreptului penal și de procedură penală în procedurile de insolvență. Astfel, măsurile penale aplicabile persoanei juridice au generat situații în care instanțele penale au dispus suspendarea procedurii insolvenței sau interdicția dizolvării/lichidării sau a efectuării de operațiuni patrimoniale de către societățile aflate în procedura de insolvență.

Aceste măsuri preventive – care pot fi perfect justificate din perspectiva dreptului penal – nu rezolvă însă fondul problemei, în sensul în care interdicțiile (lichidării/dizolvării/efectuării de operațiuni patrimoniale) sau chiar suspendarea procedurilor de insolvență nu sunt de natură să împiedice falimentul debitorului, ci doar să împiedice declararea legală a acestuia.

Agenda Conferinței o găsiți aici.

Înscrierea la Conferință se va face în limita locurilor disponibile: 75 locuri.

Taxa de participare: 250 lei.

Formularul de înscriere îl găsiți aici.

Conferința Regională de Insolvență „Incidența penalului în insolvență” was last modified: martie 8th, 2018 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter