Conferința „Provocări pentru industria IT&C din România”

315       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința „Provocări pentru industria IT&C din România” 📅 28 iunie 2019 București Conferința „Provocări pentru industria IT&C din România”

Data 28 iunie 2019
Locația Aula Carol I a Palatului CCIB

Recomandări

Acces liber la un eveniment de referință

Ministrul Comunicațiilor deschide conferința „Provocări pentru industria IT&C din România”

Grupul Universul Juridic și Camera de Comerț și Industrie a Muncipiului București, cu sprijinul ANIS și ANCOM, în parteneriat cu Kaspersky Lab și Wolters Kluwer România, organizează evenimentul „Provocări pentru industriile IT&C din România” în data de 28 iunie 2019, în Aula Carol I a Palatului CCIB.

Este o încercare ambițioasă de a obține, prin acest eveniment, o imagine actualizată a situației din domeniul sectoarelor software & servicii și telecomunicații din perspectiva celor mai recente prefaceri care țin de introducerea noilor tehnologii, a tranzacțiilor recente (fuziuni și achiziții), investiții, noi reglementări de ordin legislativ, fiscal și juridic.

În pofida unor predicții care anunță încetinirea creșterii economiei mondiale în 2019, presiunea exercitată de inovațiile din domeniul IT&C și de planurile asumate de marii jucători globali va determina companiile să-și continue investițiile și repoziționările organizaționale, generând o creștere globală a industriei IT de 4-6%.

Chiar dacă instabilitatea politică și fiscală a indus un oarecare pesimism în mediul de afaceri românesc, creșterea va fi continua și în acest an, susținută de exporturi. Această tendință se poate observa și din previziunile diviziei de software a Deutsche Bank cu privire la sectorul IT&C din România, care anticipează o nouă dublare a contribuției la PIB acestor industrii până în anul 2025, de la 6% la 12%.

Dorim ca prin evenimentul propus, la care invităm reprezentanți de prim rang ai autorităților, administrației centrale, jucători majori de pe piața IT&C, analiști și furnizori de produse, servicii și echipamente, să conturăm un sinopsis și un roadmap de urmat pentru industriile vizate, o platformă viabilă de comunicare și networking între toți participanții legați indisolubil pe acest parcurs.

Reiterăm problemele curente, reformulăm întrebările prioritare ale momentului, căutându-le răspuns, prefigurăm, cu sprijinul lectorilor și invitaților, soluții de supraviețuire și dezvoltare.

 

Agenda evenimentului

9.00-9.30: Înregistrarea participanților, welcome coffee

9.30-11.30: Sesiunea I

Alexandru Petrescu – Ministrul Comunicațiilor – „Pe drumul industriei IT&C către 10% din PIB”

Gabriela Mechea – director executiv ANIS – „Performanțe și constrângeri în industria de software și servicii”

dr. Nicolae Oacă – consultant independent Telecom, „Așteptări pe piața de telecomunicații din România”

Adrian Măntoiu – CEO Wolters Kluwer Romania, Gabriel Ungureanu – Director Executiv – Primul AI legal din România

11.30 -12.00: Pauză de cafea, networking

12.00-13.30: Sesiunea a doua

Eugen Schwab-Chesaru – Managing Director, CEE, Pierre Audoin Consultants – „Tendințe și Oportunități pentru industria IT din România”

Bogdan Pismicenco – Territory Sales Manager pentru România, Bulgaria și Republica Moldova, Kaspersky Lab – „Securitatea IT – extremă urgență”

dr. George Rusu – președintele Forumului pentru Inteligență Artificială și Robotică (FAIR) – Câtă inteligență artificială există în România?

13.30-14.00: Masă de prânz, networking

Accesul la eveniment este liber, în limita locurilor disponibile, cu confirmări prealabile, până pe 27 iunie 2019, la adresele:

[email protected]

[email protected]

Conferința „Provocări pentru industria IT&C din România” was last modified: iunie 24th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter