Conferința „Provocări ale Societății Cunoașterii” – Bucureşti, 20-21 mai 2016

1254       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

20-21 mai 2016

 București

Universitatea „Nicolae Titulescu” din București,

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Universitatea Complutense din Madrid,

Universitatea Deusto din Bilbao,

în parteneriat cu

Fundația de Drept și Relații Internaționale „Nicolae Titulescu”

și

Baroul București

A 10-a ediție a Conferinței Științifice Internaționale „Provocări ale Societății Cunoașterii” („CKS – Challenges of the Knowledge Society”), organizată de Universitatea „Nicolae Titulescu” din București, Universitatea Complutense din Madrid și Universitatea Deusto din Bilbao, în parteneriat cu Fundația de Drept și Relații Internaționale „Nicolae Titulescu” și Baroul București, își propune să ofere specialiștilor din domeniul de cunoaștere al științelor juridice oportunitatea de a se întâlni, de a se cunoaște și de a face schimb de idei, conform anunțului Baroului București.

Conferința se adresează cadrelor didactice universitare, cercetătorilor și specialiștilor din domeniul juridic din țară și din străinătate, care sunt interesați de abordarea pluridisciplinară și interdisciplinară a temelor de cercetare din domeniul științelor juridice.

• Participarea la conferință oferă posibilitatea acordării a 7 ore de pregătire profesională pentru avocații înscriși în Baroul București.

• Termenul de înscriere este de 28 februarie 2016.

Conferința se desfășoară exclusiv în limba engleză.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Pagina de web a conferinței este: http://cks.univnt.ro/

Domenii de interes
 
Sectiunea 1: Științe juridice;

Subsecțiuni:

1.1. Științe penale

1.2. Drept privat

1.3.Drept public

1.4.Dreptul proprietății intelectuale

Înscriere online

Pentru înscriere on-line accesați: http://cks.univnt.ro/formular_de_inregistrare.html

Studiile
 
Studiile se vor încadra între minim 3.000 de cuvinte și maxim 12.000 de cuvinte. Studiile vor fi evaluate sub aspectul originalității, semnificației științifice, clarității și aportului de noutate adus cunoașterii. Fiecare articol va fi supus unei evaluări anonime, în sistem peer review. Toate comentariile și sugestiile vor fi expediate autorilor în vederea modificării sau completării studiilor înscrise. Se impune ca studiile propuse să NU fi fost publicate sau înscrise în vederea publicării în alte periodice sau în cadrul altor manifestări științifice asemănătoare.

Posibilități de publicare

Studiile acceptate în urma procesului de evaluare peer-review vor fi publicate în proceedings-ul conferinței, Challenges of the Knowledge Society, ediția 2016, editat de Editura Universității „Nicolae Titulescu” din București, cu ISSN. Începând cu ediția a V-a a CKS, proceedings-ul Conferinței are statut de revistă, periodic cu apariție anuală. În prezent, CKS e-book este indexat în EBSCO-CEEAS, DOAJ, Index Copernicus și Ulrich’s.

Taxa de participare

Taxa de participare este de 80 Euro pentru 1 studiu (indiferent de numărul de coautori) conform protocolului încheiat. Taxa acoperă: publicarea studiului, mapa conferinței (inclusiv materialele promoționale) și pauza de cafea. Fiecare autor poate participa la CKS 2016 cu maxim două studii.

Cheltuieli adiționale (opționale), conform formularului de înregistrare online:

• 20 euro (sau echivalentul în lei la cursul zilei) – prânzul organizat la Restaurantul „Sare și Piper”, http://www.sare-piper.ro/ (în imediata apropiere a Universității „Nicolae Titulescu”);
• 30 euro – cina festivă.

Pentru întrebări legate de această conferință sunteți invitați să le adresați pe adresa de e-mail: [email protected].

Sursa informației este Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro).

Conferința „Provocări ale Societății Cunoașterii” – București, 20-21 mai 2016 was last modified: iulie 7th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter