[Înregistrarea video] Conferința organizată cu prilejul aniversării a 800 de ani de la emiterea documentului Magna Carta

1896       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Luni, 19 octombrie 2015

Campanie Craciun UJmag 2020

10.00 – 11.30

Sala Stoicescu a Facultății de Drept, Universitatea din București

Facultatea de Drept,

în cooperare cu

Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord

și

The Honourable Society of the Inner Temple, London

Update: [Înregistrarea video]

Înregistrarea conferinței poate fi vizionată, în întregime, pe site-ul www.privesc.eu.


Facultatea de Drept, în cooperare cu Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și The Honourable Society of the Inner Temple, London organizează în data de 19 octombrie 2015, în intervalul orar 10.00 – 11.30, conferința cu tema: 800 Years Anniversary of Magna Carta.

Conferința va fi susținută de Baroness Deech of Cumnor DBE, Professor Sir Geoffrey Nice QC și Patrick Maddams Hon FRIBA, membri ai The Honourable Society of the Inner Temple, London.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Magna Carta este un document emis în Anglia în 1215 în timpul domniei regelui Ioan Fără de Țară. Prin această Cartă se urmărea îngrădirea puterii regelui în scopul eliminării abuzurilor comise de monarh sau de reprezentanții săi direcți, precum și garantarea unui număr de drepturi pentru toți cetățenii. În timp, Magna Carta s-a afirmat ca un element de bază a parlamentarismului englez.

Sursa informației este anunțul publicat de Facultatea de Drept a Universității din București (www.drept.unibuc.ro).

[Înregistrarea video] Conferința organizată cu prilejul aniversării a 800 de ani de la emiterea documentului Magna Carta was last modified: octombrie 20th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter