Conferință Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Abordări în activitatea practicienilor în insolvență”, ediția a III-a

3201       0

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Abordări în activitatea practicienilor în insolvență”, ediția a III-a 📅 18 iunie 2021 Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Abordări în activitatea practicienilor în insolvență”, ediția a III-a

Data 18 iunie 2021
Locația Online

Drumul spre insolvență este presărat cu multe evenimente, dintre care unele sunt licite, iar altele ilicite.
Uneori, insolvența este frauduloasă, alteori este cauzată de situații obiective. Sunt, însă, cazuri în care insolvența este frauduloasă și este asociată cu spălarea banilor.
Organizatorii conferinței – Spălarea banilor și insolvența frauduloasă – au ca obiectiv să supună dezbaterii chestiuni de interes pentru practicienii din domeniul insolvenței.

Acreditare INPPA

„Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.”.

Acreditare INPPI 6 puncte de pregătire profesională

„Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților și practicienilor în insolvență. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare INPPI”.

  • Ediție dedicată practicienilor în insolvență

Editura Universul Juridic și Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI)  organizează Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Abordări în activitatea practicienilor în insolvență”, ediția a III-a, ce va avea loc vineri, 18 iunie 2021, începând cu orele 14,00.

Parteneri:

WOLTERS KLUWER România

Alpha Bank

Tudor. Personal Tailor

 

Conferința se va desfășura în format online la data de 18 iunie 2021, începând cu orele 14,00.

SPEAKERI, TEME ȘI AGENDĂ:

Prof. univ. dr., av. Mihai Adrian Hotca, Facultatea de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu” din București – Corelația bancrutei frauduloase cu spălarea banilor  – 14:00-14:30;

Procuror Elena Hach, Direcția Națională Anticorupție – Conduita practicianului în insolvență în activitatea de prevenire a spălării banilor – 14:30-15:00;

Procuror Remus Jurj, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Subiectul activ al infracțiunii – practician în insolvență – 15:00-15:30;

Av. Augustin Zăbrăuțanu, Zăbrăuțanu, Popescu & Asociații – Riscurile de spălare a banilor în activitatea practicianului în insolvență – 15:30-16:00;

Conf. univ. dr., av. Norel Neagu Infracțiunea de delapidare săvârșită in timpul procedurii insolvenței – 16:00-16:30;

Gabriel Ungureanu, director executiv, Wolters Kluwer România – Inteligența Artificială. Analiza jurisprudenței specifice – 16:30-17:00;

Sesiune de întrebări – 17:00-17:30.

 


Taxa de participare este de 300 lei + TVA/ persoană și include următoarele beneficii:

 

– Acces la vizionarea conferinței video live la calitate 4k

– Acces la înregistrarea video la 30 zile după data evenimentului (o puteți accesa din link-ul primit pe mail)

– Speakeri de calitate, profesori universitari, experți în domeniu

– 20% reducere la următoarele conferințe

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele:

Peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.

Acordarea statutului de membru Senior în ujmag.ro care aduce urmatoarele beneficii:

A) Minimum 20% reducere la carțile editurii Universul Juridic
B) 10% reducere la carțile altor edituri


Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs. prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai scurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se fac  pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro


Cu ocazia acestui eveniment, Grupul editorial Universul Juridic pune la dispoziția specialiștilor din domeniu un voucher în valoare de 50 lei.
Cod Voucher: fiiprofesionistUJ50 
Voucherul poate fi utilizat pentru achiziția de pe site-ul www.ujmag.ro a cărților apărute sub egida Editurii Universul Juridic. Regulamentul și modul de utilizare al voucherului îl găsiți aici.

 

Pentru acordarea punctelor de pregătire profesională vă rugăm ca în formularul de mai jos să selectați corect și complet profesia. În caz contrar, există posibilitatea de a nu se acorda. Adresa de email înscrisă în formular nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii. Oricare altă profesie pe care o dețineți/exercitați, vă rugăm să o includeți în câmpul Observații.

Utilizator 1
Utilizator 2
Utilizator 3
Utilizator 4
Utilizator 5
Utilizator 6
Utilizator 7
Utilizator 8
Utilizator 9
Utilizator 10

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:

0733.674.555[email protected]

 


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: [email protected].
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Abordări în activitatea practicienilor în insolvență”, ediția a III-a was last modified: iulie 15th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.