Conferință Conferința națională de insolvență

702       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința națională de insolvență 📅 20 mai 2021 Conferința națională de insolvență

Data 20 mai 2021
Locația Online

Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI) și Editura Universul Juridic organizează Conferința națională de insolvențăce va avea loc  joi, 20 mai 2021, între orele 10.00 – 17.00. Eveniment tradițional care aduce în prim plan cele mai relevante subiecte din domeniul insolvenței.

 Acreditare INPPA

„Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare INPPA”.

 Acreditare INPPI 12 puncte de pregătire profesională

„Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților și practicienilor în insolvență. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare INPPI”.

PROGRAM:

10.00 – Cuvânt în deschidere

10:30 – Începutul evenimentului

MODERATORI:

Av. Simona Miloș, președinte INPPI

Prof. univ. dr. Radu Bufan, practician în insolvență, formator INPPI

SPEAKERI ȘI TEME:

Dr. Nicoleta Țăndăreanu, fost judecător Înalta Curte de Casație și Justiție, formator INM – Împărțirea creanțelor pe clase – afectate/neafectate – și garanțiile de  asigurare a unui tratament corect și echitabil;

Jud. drd. Flavius Moțu, din cadrul Tribunalului Specializat Cluj – Propunerile de modificare a procedurii concordatului preventiv;

Jud. dr. Mihaela Sărăcuț, Curtea de Apel Cluj – Contestațiile din procedurile de prevenire a insolvenței;

Av. Cristina Ienciu-Dragoș, practician în insolvență, formator INPPI, Country Coordinator INSOL Europe – Noua procedură de preinsolvență – Acordul de restructurare;

Av. Stan Tîrnoveanu, prim-vicepreședinte UNPIR – Propuneri de modificare a prevederilor comune privind procedurile de prevenire a insolvenței;

Av. Geanina Oancea, partner Business Restructuring, BDO București;

Jud. dr. Marcela Comșa, Curtea de Apel Brasov – Deschiderea procedurii falimentului. Studiu de caz;

Av. dr. Andreea Deli Diaconescu, practician în insolvență și Prof. univ. dr. Augustin Fuerea, membru în Consiliul Științific INPPI – Implementarea Directivei privind  a doua sansa  cadrele de restructurare – repetiția unor compromisuri acceptate.

Lista speakerilor este în curs de completare, urmând să comunicăm temele alese de fiecare dintre aceștia.

ACCES CONFERINȚĂ:

ACCES PRACTICIENI ÎN INSOLVENȚĂ:

Tariful participării la eveniment este de 357 lei (TVA inclus). Click AICI pentru a descărca formularul care trebuie completat pentru înscriere la conferință. INPPI (plățile se vor face în contul INPPI marcat pe formularul de înscriere).

ACCES alte profesii în afara practicienilor:

Taxa de participare este de 357 lei (TVA inclus)/ persoană, iar înscrierile se fac prin completarea următorului formular:


Utilizator 1
Utilizator 2
Utilizator 3
Utilizator 4
Utilizator 5
Utilizator 6
Utilizator 7
Utilizator 8
Utilizator 9
Utilizator 10

* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: [email protected]
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Conferința națională de insolvență was last modified: mai 7th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter